IMG_1511.JPG
Screen Shot 2016-01-29 at 18.28.35.png
Screen Shot 2016-03-05 at 15.28.00.png
Screen Shot 2016-04-24 at 18.21.45.png
Screen Shot 2016-04-24 at 18.20.13.png
Screen Shot 2016-04-24 at 18.24.44.png
IMG_1511.JPG

Story


HLA

Μια ταινια της βαλεντινασ φαιδωνος

SCROLL DOWN

Story


HLA

Μια ταινια της βαλεντινασ φαιδωνος

Η ιστορία

"Πάνω απ'όλα είναι η υγεία. Πολλές φορές το λέμε έτσι απλά. Αλλά πάνω απ'όλα όντως είναι η υγεία." 
Έφη Στρέππα

"HLA"

Όταν χάνει το παιδί του από λευχαιμία, ο Μιχάλης Καραϊσκάκης δωρίζει τα χρήματα που μάζεψε για τη θεραπεία του γιού του, με σκοπό να δημιουργηθεί η πρώτη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών στην Κύπρο. Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους "HLA" ακολουθεί τη δράση του Ιδρύματος και τις ζωές των ανθρώπων του.

Screen Shot 2016-01-29 at 18.28.35.png

Progress


Progress


Πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή;

Το ντοκιμαντέρ “HLA” βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. Ξεκίνησα τα γυρίσματα τον Γενάρη. Αυτή την στιγμή το πρώτο μέρος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Εάν όλα πάνε βάσει προγραμματισμού, μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε ένα rough cut και εάν χρειαστούν κάποια συμπληρωματικά γυρίσματα θα προγραμματιστούν.

Παρακαλώ εγγραφείτε στο newsletter για να σας κρατάω ενήμερους. Μπορείτε ακόμα να μας ακολουθήσετε στο Facebook.

Η ιστοσελίδα “HLA” θα ενημερώνεται τακτικά.

Screen Shot 2016-03-05 at 15.28.00.png

Valentina Fedonos


Valentina Fedonos


Βαλεντίνα Φαίδωνος

 

 

Με έδρα μου το Λονδίνο, ο κύριος στόχος μου να βελτιώσω τον κόσμο όπου ζούμε μέσω του κινηματογράφου. Στις ταινίες μου πραγματεύομαι το θέμα της ταυτότητας, της μετανάστευσης, του «ανήκω» και της ισότητας. Περισσότερα για μένα, στην προσωπική μου ιστοσελίδα εδώ

Screen Shot 2016-04-24 at 18.21.45.png

Karaiskakio Foundation


Karaiskakio Foundation


Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αρχικά συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση  και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο χωρίς  λευχαιμία», συνδυάζει  τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες.

 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στη σελίδα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, όπου μπορείτε να μάθετε και πώς να εγγραφείτε στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

 

Screen Shot 2016-04-24 at 18.20.13.png

How can you help


How can you help


Πώς μπορείς να βοηθήσεις 

Όταν αποφάσισα πως θέλω να κάνω αυτή την ταινία, ένας από τους στόχους μου ήταν η ενημέρωση γύρω από την ασθένεια της λευχαιμίας, καθώς τα ποσοστά των νέων περιστατικών αυξάνονται καθημερινά και οι Τράπεζες εθελοντών δοτών μυελού των οστών χρειάζονται περισσότερους εθελοντές δότες για να ανταποκριθούν. Εκείνο που λειτουργεί ανασταλτικά στην καταγραφή νέων εθελοντών δοτών είναι η ανεπαρκής – ή και η καθόλου – πληροφόρηση σχετικά με τις διαδικασίες εγγραφής και δωρεάς.

 

Η ταινία “HLA” θα παρέχει ενημέρωση ακολουθώντας πραγματικά περιστατικά και αληθινούς ανθρώπους.

Παρ’όλη την καλή μου πρόθεση δεν μπορώ να πετύχω τους στόχους μου χωρίς την υποστήριξή σας. Χρειάζομαι όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να με βοηθήσουν να γνωστοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια.

 

Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας για να κάνετε share της σελίδας αυτής στο Facebook ή στο Twitter ή, και σε όποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να στείλετε email σε ανθρώπους που γνωρίζετε και να τους μιλήσετε για το “HLA”. Όσο περισσότερους ανθρώπους ευαισθητοποιήσουμε και προτρέψουμε να ενταχθούν στην ομάδα μας τόσο το καλύτερο.

 

Σας παρακαλώ να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Τέλος αλληλεπιδράστε με τα όσα θα συμβούν τις ημέρες που έρχονται. Φτιάχνω τις ταινίες μου με σκοπό οι άνθρωποι να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να δράσουν.  

Screen Shot 2016-04-24 at 18.24.44.png

Subscribe


Subscribe